Norsk Maskinutvikling AS

- Landsdekkende utstyrsleverandør for ATV & Snøscooter

Norsk Maskinutvikling er ledende leverandør av dekk og felger til ATV, UTV & Quad - og fører alle dimensjoner fra crossdekk i 18" til offroad dekk i 30". Maskinutvikling leverer over hele landet til markedets beste priser. Vi leverer dekk og felger kun fra solide produsenter og kjente merker - vi har dekk for ethvert behov: Terreng - Vei - Allround - Cross & Sport. Vi fører dekk og felger fra: MAXXIS - ITP - GOLDSPEED - DURO - DWT ++

Terrengdekk JTC 8-lag

Er du ute etter markedets absolutt BESTE og RÅESTE terreng / offroad dekk med unik fremkommelighet og stor slitestyrke, og det til markedets beste priser... Ja da er dette dekket for deg -og vi vet du garantert blir 100% fornøyd!

- Vårt nye JTC terrengdekk egner seg for alle typer underlag i terreng...fra fast fjell til bløt myr og snø og er tilpasset det Nordiske marked.

Les mer om dekkene her!

ATV / UTV - Allround & gatedekk, Maxxis Ceros & BigHorn

Markedets BESTE valg når det gjelder vei/allround-dekk til ATV & UTV er uten tvil Maxxis Ceros...dette er vår absolutte bestselger når det gjelder ATV dekk da de fungerer PERFEKT til vei & gate samt bra i terreng!

- Maxxis Ceros er dekket for deg som i hovedsak kjører vei, men som også ønsker nok mønster til en tur i terreng...terreng egenskaper omtrent som original dekket. 

Les mer om dekkene her! 

Terrengdekk ITP 6-lag

Dekkene kommer fra verdens største produsent på ATV dekk, amerikanske ITP og er ett av de mest populære terrengdekkene på markedet.

ITP MudLite 6-lags dekk fungerer bra på de aller fleste underlag i skog og terreng og gir deg et svært godt grep til en MEGET rimelig pris.

Les mer om dekkene her!

Ta kontakt på mail eller telefon for tilbud på dekk til din ATV, fortell oss ditt bruksområde og vi finner dekket som passer ditt bruk.

90591396 / morten@maskinutvikling.no

Sidene er utviklet av Digi Publishing AS

Personvern